Hytte Salg

Eksklusiv hytte til salgs


Eksklusiv hytte i Gisnåsen/Gisnadalen. Ferdigstilt oktober-2019. Energiøkonomisk moderne hytte bygd på en tradisjonell konstruksjon. Gode aktivitetsmuligheter sommer som vinter.

(mer info om hytten forsetter under bildeserien)Hytta leveres med:

Utvendig mørk brun Royal på vegger og tak, 3-lags store vinduer og glass skyvedør mot terrasse. Terrasse på to sider av huset.


Stue og kjøkken med synlige sperrer i tak, beiset slettpanel på vegger og heltre Eik Rustikk på gulv. Hytta leveres med kjøkken og hvitevarer.

Peis m/stålpipe montert. Dobbel skyvedør inn til et soverom/gjesterom som også kan brukes som TV-stue.

 

Gang og bad med oppvarmet flisgulv, beiset slettpanel på vegger og tak. På bad montert dusjkabinett, veggmontert toalett, baderomsmøbel 60 cm/vask og speilskap, uttak for vaskemaskin, 200 liter vv.


2 soverom med furu gulv, beiset slettpanel på vegger og tak.

Hems over gang, bad og soverom. Fast takbelysning og utebelysning montert.

 

Hytta er designet av Børge Dahle og produsert i samarbeid med Selberg arkitekter og Sande hyttefabrikk, (se nettside Sande hytter). ”Forbilde” er kunstgalleriet på Håggåsetra. Massive synlige trekonstruksjoner kombineres med et moderne interiør. Hytta har rettskårne fasader i glass og treverk.


Hytta har en usjenert beliggelse  ved inngangen til Gisnadalen. Innkjøring fra Gamle Kongevei. Utsikt mot Trollhøtta og Ramsfjella. Flott turterreng med merkede stier og oppkjørte skilløyper som går opp i fjellet der sælehusene i Barnas Naturverden er fine turmål. Slettestjønna naturreservat som nabo, gode fiske og jaktmuligheter og 20min til alpinanlegg i Oppdal. Området er populært for sykkelturer til fjells.

 

 

                        Prisantydning 3 000 000,-


      Bruksareal 74m2, grunnflate 82m2 + terrasse. Tomteareal 1000m2

 

   Kontakt: Børge Dahle 471 75 525, e-post borge.dahle@gmail.com